SIGMAX je osnovan 2014 godine sa idejom, vizijom i misijom da na najkvalitetniji, najodgovorniji i najinovativniji način približi i spoji Smart svet sa realnim svetom i svakodnevicom.

 

Sposobni smo i odlučni da odgovorimo na sve zahteve tržista i klijenata u sferi Smart tehnologija sa akcentom na kvalitet i pouzdanost .

 

Sa timom mladih, inspirativnih i obrazovanih ljudi koji pre svega vole ono čime se bave i nastoje da klijente učine zadovoljnim, SIGMAX je spreman da odgovori na sve izazove.

 

Našu firmu na Android Smart tržištu ove regije čini prepoznatljivom to što smo od samog početka shvatili da kvalitet i podrška koju pružamo našim klijentima treba uvek da bude na prvom mestu, a da bi ostvarili zacrtane ciljeve bilo je neophodno ulagati u ljudske resurse, kao i međuljudske odnosa u firmi. Zato težimo da postanemo jedna mala familija i da sa našim klijenitma ostvarimo što bolje i kvalitetnije odnose.

 

Naš cilj je da budemo jedna od vodećih kompanija u zemlji i regionu, a da bi to uspeli, kupcima pružamo:

  • najviši nivo usluge
  • upoređujuci stalno sve proizvode na tržištu, biramo najbolje i dajemo garanciju kvaliteta
  • optimalan odnos cena/kvalitet
  • dobar servis i tehničku podršku
  • razumevanje za svaki zahtev kupca
  • uvek ličnu posvećenost svakom klijentu

 

Politikom konkurentnih cena, vrhunske usluge i kratkim rokovima isporuke, zadržavamo postojeće i stalno stičemo nove korisnike. Tokom svog poslovanja izgradili smo snažnu i brojnu bazu naših zadovoljnih korisnika.

 

Stalni razvoj firme u uslovima oštre konkurencije je dobar razlog da nam poklonite svoje poverenje. Naša ideja vodilja je da stvaramo zadovoljnog partnere i korisnika, jer samo tako možemo opstati i napredovati na našem tržištu.

Stručnost i entuzijazam nam omugućuju rešavanje svih poslovnih izazova.