Our services

Zastupanjem

Kompanija Sigmax d.o.o sa sedištem u Beogradu generalni je zastupnik vodećih brendova u sferi smart tehnologija. U našem portfoliju posebno mesto imaju brendovi kao što su MyGica, Riitek, RKM, Sardine, Venztech koji svojim tehnološkim inovacijama ubrzano osvajaju svetskom tržište. Pažljivim odabirom brendova koji su nosioci razvoja posenbih grana u okviru segmenta potrošačke eleketronike omogućilo nam je da naših partnerima i krajnjim korisnicima ponudimo do sada neviđena tehnološka rešenja.

 

Posredovanjem

Ne znate kako da nađete dobavljača u Kini, organizujete transport i pribavite neophodnu dokumentaciju za uvoz!? Iza naše kompanije stoji velika mreža partnera koji posluju na Kineskom tržištu i koji su garant da ćemo Vas povezati sa pravim dobavljačem. U slučaju da se odlučite za kupovinu robe koja potpada pod Direktive novog pristupa EU, potrudićemo se da Vam preko naših partnera i agenata obezbedimo sertifikate R&TTE koji tretiraju testne izveštaje EMC (Electromagnetic Compatibility)  i LVD (Low Voltage Directive). 

Logistikom

Avionski i brodski saobraćaj iz Kine direktno od dobavljača ili iz našeg magacina. U slučaju da Vam treba zbirni transport jer robu nabavljate od različitih dobavljača koji su u različitim gradovima, organizovaćemo magacin u Kini u kome ćemo prikupiti sve porudžbine a potom poslati robu. Time ćemo uštedeti Vaše vreme i novac. Izvršićemo plaćanje u Vaše ime i za Vaš račun i time Vam pružiti objedinjenu uslugu a ako treba i dopremiti robu do Vašeg magacina.